Profil

Baggrund

DesignData Nordic ApS blev etableret i 1996 og beskæftigede sig i starten primært med optimering af eksisterende administrative applikationer.
Som konsekvens af konstaterede mangler i gængse administrative løsninger påbegyndtes i 1997 egenudvikling af nøgleapplikationer.
 

Udvikling

DesignData betragter aldrig et system som færdigudviklet. Gennem vedvarende dialog med brugerne udvikles systemerne løbende, hvilket tilsikrer optimal funktionalitet og minimerer behovet for individuelle tilpasninger.
Administration og afvikling af løn skal være enkelt og korrekt samt medvirke til, at ledelsen får værktøjer at analysere og styre efter.
Dette rapportværktøj er tilgængeligt i alle vore applikationer.
 

Service

DesignData er mere end blot en systemleverandør. Vi yder rådgivning indenfor vores speciale, løn- og overenskomstforhold og så er vi eksperter i indberetning til SKAT.
Vi virker som interim ressource ved akut mangel eller indgår gerne aftale om outsourcing af lønfunktionen.
Den enkelte kundes behov er udgangspunktet i enhver installation og vi påtager os gerne projektledelsen.
Troværdighed er et nøgleord i vores samarbejde og vi står gerne på hovedet for at opfylde dine behov.


Bedst og billigst

Vi har de absolut bedste systemer i Danmark og tillige de mest konkurrencedygtige priser.
Andre systemer på markedet kan muligvis præstere på lige fod med vores - den væstenligste faktor er bare, at vores systemer ikke kræver programmering af udviklere, når der skal foretages ændringer i beregninger eller opsætninger. Derfor bliver din endelige løsning, tilpasset jeres virksomhed, meget billigere hos os end hos andre systemudbydere. Du har altid adgang til alle funktioner, der er i systemerne og skal altså ikke betale ekstra for særlige funktioner.
Kontakt os idag, hvis du også vil spare både tid og penge på din lønadministration!